Register My Garage V.I.P Members List Calendar Mark Forums Read
Go Back   my6thgen.org - Maxima Forum > my6thgen.org - Very Useful Information > Ask Your Technical & General Questions > Interior, Exterior & Lighting

Reply
ExclamationThis thread is more than 150+ days old. If you still feel it is necessary to bump this thread, you have the permission to do so. Please click the checkbox below and post your reply.
 
Thread Tools
Old 01-03-2015, 05:42 PM   Thread Starter #1
Official Member
my6thgen.org Profile Info.
 
MAnNy07's Avatar
 
Join Date: Nov 2014
Official Member #: 16004
Last Online: 08-17-2020 02:11 PM
Posts: 101

Reputation Level: 8
MAnNy07 is an unknown quantity at this point

Participation Level: 0%
Activity: 0% Activity: 0% Activity: 0%
Default Lumber Not Working

As anyone ever experienced their lumbar support not working anymore?
Seems like it just stop working. Is there a fuse, to make it stop working?

Last edited by MAnNy07; 01-03-2015 at 05:45 PM.
MAnNy07 is offline   Send a private message to MAnNy07 Find more posts by MAnNy07 Add MAnNy07 to Your Friends list Reply With Quote top
Old 01-05-2015, 04:55 PM   #2
Official Member
my6thgen.org Profile Info.
 
05blkmax5761's Avatar
 
Join Date: Mar 2013
Official Member #: 7325
Last Online: 06-26-2017 09:09 PM
Location: B more
Posts: 464

Reputation Level: 10
05blkmax5761 is an unknown quantity at this point

Participation Level: 0%
Activity: 0% Activity: 0% Activity: 0%
Default Re: Lumber Not Working

Originally Posted by MAnNy07 View Post
As anyone ever experienced their lumbar support not working anymore?
Seems like it just stop working. Is there a fuse, to make it stop working?
Unfortunately this is no easy fix. The motor be gone, I would take things apart and start from there. I think Nissan has a TSB on the seat harness wiring. I would take it to the stealership if all fails. Hope you get it fixed!
__________________
Click the image to open in full size.
05blkmax5761 is offline   Send a private message to 05blkmax5761 Find more posts by 05blkmax5761 Add 05blkmax5761 to Your Friends list Reply With Quote top
Old 01-05-2015, 06:52 PM   Thread Starter #3
Official Member
my6thgen.org Profile Info.
 
MAnNy07's Avatar
 
Join Date: Nov 2014
Official Member #: 16004
Last Online: 08-17-2020 02:11 PM
Posts: 101

Reputation Level: 8
MAnNy07 is an unknown quantity at this point

Participation Level: 0%
Activity: 0% Activity: 0% Activity: 0%
Default Re: Lumber Not Working

Originally Posted by 05blkmax5761 View Post
Unfortunately this is no easy fix. The motor be gone, I would take things apart and start from there. I think Nissan has a TSB on the seat harness wiring. I would take it to the stealership if all fails. Hope you get it fixed!
Oh wow I never knew that. I'll take things apart and look but thanks for the tsb gonna look into it.
MAnNy07 is offline   Send a private message to MAnNy07 Find more posts by MAnNy07 Add MAnNy07 to Your Friends list Reply With Quote top
Old 01-27-2015, 02:44 PM   Thread Starter #4
Official Member
my6thgen.org Profile Info.
 
MAnNy07's Avatar
 
Join Date: Nov 2014
Official Member #: 16004
Last Online: 08-17-2020 02:11 PM
Posts: 101

Reputation Level: 8
MAnNy07 is an unknown quantity at this point

Participation Level: 0%
Activity: 0% Activity: 0% Activity: 0%
Default Re: Lumber Not Working

Originally Posted by 05blkmax5761 View Post
Unfortunately this is no easy fix. The motor be gone, I would take things apart and start from there. I think Nissan has a TSB on the seat harness wiring. I would take it to the stealership if all fails. Hope you get it fixed!
Update mysteriously my lumber just started working on it's own gotta love these maximas.
MAnNy07 is offline   Send a private message to MAnNy07 Find more posts by MAnNy07 Add MAnNy07 to Your Friends list Reply With Quote top
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 Members And 0 Guests and 1 Web Crawlers)
 
Thread Tools


All times are GMT -4. The time now is 05:08 AM.