Register My Garage Arcade V.I.P Members List Calendar Mark Forums Read
Go Back   my6thgen.org - Maxima Forum > my6thgen.org - Visual Looks, Interior, & Technology Showcase > Audio, Video & Electronics

Audio, Video & Electronics Showcase your speakers, LCD's, decks, amps, DVD, Car PC, alarms etc...

Reply
ExclamationThis thread is more than 150+ days old. If you still feel it is necessary to bump this thread, you have the permission to do so. Please click the checkbox below and post your reply.
 
Thread Tools
Old 03-11-2014, 11:09 PM   Thread Starter #1
Newbie
my6thgen.org Profile Info.
 
Streethoboz's Avatar
 
Join Date: Mar 2014
Official Member #: 14959
Last Online: 02-11-2015 12:33 AM
Posts: 3

Reputation Level: 0
Streethoboz is an unknown quantity at this point

Participation Level: 0%
Activity: 0% Activity: 0% Activity: 0%
Default '04 Maxima Passenger Sub Not Working!!

I have found out that my passenger side sub in the back doesn't work. I checked connections and they were fine and I checked fuses under steering wheel and all okay. What else can I do to get me closer to figuring out how I can get this fixed

Posted Via Tapatalk
Streethoboz is offline   Send a private message to Streethoboz Find more posts by Streethoboz Add Streethoboz to Your Friends list Reply With Quote top
Old 03-18-2014, 05:22 PM   #2
Newbie
my6thgen.org Profile Info.
 
Maxellation's Avatar
 
Join Date: Apr 2013
Official Member #: 7977
Last Online: 02-10-2019 02:17 PM
Posts: 55

Reputation Level: 8
Maxellation is an unknown quantity at this point

Participation Level: 0%
Activity: 0% Activity: 0% Activity: 0%
Default Re: '04 Maxima Passenger Sub Not Working!!

Maybe it's just shot?
Maxellation is offline   Send a private message to Maxellation Find more posts by Maxellation Add Maxellation to Your Friends list Reply With Quote top
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 Members And 1 Guests)
 
Thread Tools


All times are GMT -4. The time now is 02:49 AM.