Register My Garage Arcade V.I.P Members List Calendar Mark Forums Read
Go Back   my6thgen.org - Maxima Forum > my6thgen.org - Very Useful Information > Ask Your Technical & General Questions > Interior, Exterior & Lighting

Reply
ExclamationThis thread is more than 150+ days old. If you still feel it is necessary to bump this thread, you have the permission to do so. Please click the checkbox below and post your reply.
 
Thread Tools
Old 09-16-2012, 05:37 PM   Thread Starter #1
Newbie
my6thgen.org Profile Info.
 
infamxus's Avatar
 
Join Date: May 2012
Official Member #: 5484
Last Online: 12-22-2015 11:39 AM
Posts: 35

Reputation Level: 0
infamxus is an unknown quantity at this point

Participation Level: 0%
Activity: 0% Activity: 0% Activity: 0%
Default Installed New LED Taillights But One Stopped Working

so i installed these new led taillights today. i tested them out after i installed them they worked fine. fast forward a couple of hours later the right one no longer lights up and when using turn signals they blink rapidly. but when i use the hazard lights it is at a normal rate. once again the right one doesn't light up. asking for some expertise from one of the most helpful forums! help me out
infamxus is offline   Send a private message to infamxus Find more posts by infamxus Add infamxus to Your Friends list Reply With Quote top
Old 09-16-2012, 06:01 PM   #2
Executive Member
my6thgen.org Profile Info.
 
Latinmaxima's Avatar
 
Join Date: Mar 2011
Official Member #: 1924
Last Online: 05-05-2016 04:32 PM
Location: Richmond, KY
Posts: 5,588

Reputation Level: 24
Latinmaxima is on a distinguished road

Participation Level: 0%
Activity: 0% Activity: 0% Activity: 0%
Visit Latinmaxima's Facebook Visit Latinmaxima's PS3 Profile Visit Latinmaxima's YouTube Visit Latinmaxima's Xbox Gamercard
Default Re: Installed New LED Taillights But One Stopped Working

The little silver prongs need to be tweaked. Bend them into a curve and replug then back in.

So says Latinmaxima, so it shall be done!
__________________
2004 Nissan Maxima SE<(^_^<)Samsung Galaxy Nexus(>^_^)> Motorola Xoom
Click the image to open in full size.
Latinmaxima is offline   Send a private message to Latinmaxima Find more posts by Latinmaxima Add Latinmaxima to Your Friends list Reply With Quote top
Old 09-16-2012, 06:02 PM   #3
Inland Empire's Official 6.5 Gen
my6thgen.org Profile Info.
 
Slightly Stoopid's Avatar
 
Join Date: Apr 2011
Official Member #: 2294
Last Online: 01-19-2014 02:31 AM
Location: Cali
Posts: 1,061

Reputation Level: 11
Slightly Stoopid is an unknown quantity at this point

Participation Level: 0%
Activity: 0% Activity: 0% Activity: 0%
Default re: Installed New LED Taillights But One Stopped Working

Which ones did you buy? the IPCW tails have that problem and you need to pull the connector pins out heres a thread about it
Ezkoncepts Brake Light Issue
__________________
Click the image to open in full size.
Visit My Build/Project Thread
Slightly Stoopid is offline   Send a private message to Slightly Stoopid Find more posts by Slightly Stoopid Add Slightly Stoopid to Your Friends list Reply With Quote top
Old 09-16-2012, 06:08 PM   Thread Starter #4
Newbie
my6thgen.org Profile Info.
 
infamxus's Avatar
 
Join Date: May 2012
Official Member #: 5484
Last Online: 12-22-2015 11:39 AM
Posts: 35

Reputation Level: 0
infamxus is an unknown quantity at this point

Participation Level: 0%
Activity: 0% Activity: 0% Activity: 0%
Default re: Installed New LED Taillights But One Stopped Working

Originally Posted by Slightly Stoopid View Post
Which ones did you buy? the IPCW tails have that problem and you need to pull the connector pins out heres a thread about it
Ezkoncepts Brake Light Issue
i got these... NISSAN 04-08 MAXIMA LED TAIL BRAKE LIGHTS PAIR JDM BLK | eBay


will that link work for this kind?
infamxus is offline   Send a private message to infamxus Find more posts by infamxus Add infamxus to Your Friends list Reply With Quote top
Old 09-16-2012, 06:15 PM   #5
Inland Empire's Official 6.5 Gen
my6thgen.org Profile Info.
 
Slightly Stoopid's Avatar
 
Join Date: Apr 2011
Official Member #: 2294
Last Online: 01-19-2014 02:31 AM
Location: Cali
Posts: 1,061

Reputation Level: 11
Slightly Stoopid is an unknown quantity at this point

Participation Level: 0%
Activity: 0% Activity: 0% Activity: 0%
Default re: Installed New LED Taillights But One Stopped Working

Yea try it, if it doesn't work maybe its something else
__________________
Click the image to open in full size.
Visit My Build/Project Thread
Slightly Stoopid is offline   Send a private message to Slightly Stoopid Find more posts by Slightly Stoopid Add Slightly Stoopid to Your Friends list Reply With Quote top
Old 09-16-2012, 06:18 PM   #6
Inland Empire's Official 6.5 Gen
my6thgen.org Profile Info.
 
Slightly Stoopid's Avatar
 
Join Date: Apr 2011
Official Member #: 2294
Last Online: 01-19-2014 02:31 AM
Location: Cali
Posts: 1,061

Reputation Level: 11
Slightly Stoopid is an unknown quantity at this point

Participation Level: 0%
Activity: 0% Activity: 0% Activity: 0%
Default re: Installed New LED Taillights But One Stopped Working

Here's a better thread about it with pics
How to Fix LED Tails Abnormal Blinking or Only One Brake Light Working
__________________
Click the image to open in full size.
Visit My Build/Project Thread
Likes: (1)
infamxus (09-16-2012)
Slightly Stoopid is offline   Send a private message to Slightly Stoopid Find more posts by Slightly Stoopid Add Slightly Stoopid to Your Friends list Reply With Quote top
Old 09-16-2012, 07:28 PM   Thread Starter #7
Newbie
my6thgen.org Profile Info.
 
infamxus's Avatar
 
Join Date: May 2012
Official Member #: 5484
Last Online: 12-22-2015 11:39 AM
Posts: 35

Reputation Level: 0
infamxus is an unknown quantity at this point

Participation Level: 0%
Activity: 0% Activity: 0% Activity: 0%
Default Re: Installed New LED Taillights But One Stopped Working

both tail lights are working

the hyper blinking is still going on though. is this because im using a non-oem tail light? it is normal when i use hazard lights. anyway to get it to be normal when using signals?
infamxus is offline   Send a private message to infamxus Find more posts by infamxus Add infamxus to Your Friends list Reply With Quote top
Old 09-16-2012, 07:30 PM   #8
Glendales Official 6th Gen
my6thgen.org Profile Info.
 
Kenny's Avatar
 
Join Date: Jul 2011
Official Member #: 2651
Last Online: 03-09-2016 03:59 AM
Location: Southern California
Posts: 5,356

Reputation Level: 35
Kenny has a spectacular aura aboutKenny has a spectacular aura about

Participation Level: 100%
Activity: 100% Activity: 100% Activity: 100%

My Awards:
Supporting Family Member  


/ Point Value: 10

Active Member  


/ Point Value: 5

Most Valuable Poster (MVP)  


/ Point Value: 10

Visit Kenny's PS3 Profile Visit Kenny's Xbox Gamercard
Default Re: Installed New LED Taillights But One Stopped Working

3ohm resistors
__________________
Click the image to open in full size.


Follow Me On Instagram/Twitter:@0mg350z
Kenny is offline   Send a private message to Kenny Find more posts by Kenny Add Kenny to Your Friends list Reply With Quote top
Old 09-16-2012, 07:41 PM   Thread Starter #9
Newbie
my6thgen.org Profile Info.
 
infamxus's Avatar
 
Join Date: May 2012
Official Member #: 5484
Last Online: 12-22-2015 11:39 AM
Posts: 35

Reputation Level: 0
infamxus is an unknown quantity at this point

Participation Level: 0%
Activity: 0% Activity: 0% Activity: 0%
Default Re: Installed New LED Taillights But One Stopped Working

Originally Posted by kaygmaxima View Post
3ohm resistors
is there a step by step tutorial for an 08?
infamxus is offline   Send a private message to infamxus Find more posts by infamxus Add infamxus to Your Friends list Reply With Quote top
Old 09-16-2012, 07:55 PM   #10
Glendales Official 6th Gen
my6thgen.org Profile Info.
 
Kenny's Avatar
 
Join Date: Jul 2011
Official Member #: 2651
Last Online: 03-09-2016 03:59 AM
Location: Southern California
Posts: 5,356

Reputation Level: 35
Kenny has a spectacular aura aboutKenny has a spectacular aura about

Participation Level: 100%
Activity: 100% Activity: 100% Activity: 100%

My Awards:
Supporting Family Member  


/ Point Value: 10

Active Member  


/ Point Value: 5

Most Valuable Poster (MVP)  


/ Point Value: 10

Visit Kenny's PS3 Profile Visit Kenny's Xbox Gamercard
Default Re: Installed New LED Taillights But One Stopped Working

Originally Posted by infamxus View Post
is there a step by step tutorial for an 08?
not sure bro, i had an 06
__________________
Click the image to open in full size.


Follow Me On Instagram/Twitter:@0mg350z
Kenny is offline   Send a private message to Kenny Find more posts by Kenny Add Kenny to Your Friends list Reply With Quote top
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 Members And 1 Guests)
 
Thread Tools


All times are GMT -4. The time now is 02:17 AM.