Register My Garage Arcade V.I.P Members List Calendar Mark Forums Read
Go Back   my6thgen.org - Maxima Forum > my6thgen.org - Very Useful Information > Ask Your Technical & General Questions > Audio, Video & Electronics

Reply
ExclamationThis thread is more than 150+ days old. If you still feel it is necessary to bump this thread, you have the permission to do so. Please click the checkbox below and post your reply.
 
Thread Tools
Old 07-16-2014, 01:21 PM   Thread Starter #1
Newbie
my6thgen.org Profile Info.
 
jefffrizzle2001's Avatar
 
Join Date: Jul 2014
Official Member #: 15431
Last Online: 06-21-2017 11:30 AM
Posts: 7

Reputation Level: 0
jefffrizzle2001 is an unknown quantity at this point

Participation Level: 0%
Activity: 0% Activity: 0% Activity: 0%
Default New Deck Doesn't Have 6 Preamp Output

i purchased a Alpine CDE-W235BT, showed compatible on crutchfield when i bought it...didnt realize it didnt have 6 preamp outputs until i got it.

can i use a line level converter to hook it up to the bose factory amp?

or am i better off purchasing a different deck with 6 preamp outputs?
jefffrizzle2001 is offline   Send a private message to jefffrizzle2001 Find more posts by jefffrizzle2001 Add jefffrizzle2001 to Your Friends list Reply With Quote top
Old 07-16-2014, 08:50 PM   #2
Executive Member
my6thgen.org Profile Info.
 
Latinmaxima's Avatar
 
Join Date: Mar 2011
Official Member #: 1924
Last Online: 05-05-2016 04:32 PM
Location: Richmond, KY
Posts: 5,588

Reputation Level: 24
Latinmaxima is on a distinguished road

Participation Level: 0%
Activity: 0% Activity: 0% Activity: 0%
Visit Latinmaxima's Facebook Visit Latinmaxima's PS3 Profile Visit Latinmaxima's YouTube Visit Latinmaxima's Xbox Gamercard
Default Re: New deck doesn't have 6 preamp output

Its really all up to you. I am a little co fused though. The speaker wires should be fine to hook straight into the harness with the adapter. I don't think you need the line out converter. Did crutchfield send the adapter harness. You could always ask for the correct version.
__________________
2004 Nissan Maxima SE<(^_^<)Samsung Galaxy Nexus(>^_^)> Motorola Xoom
Click the image to open in full size.
Latinmaxima is offline   Send a private message to Latinmaxima Find more posts by Latinmaxima Add Latinmaxima to Your Friends list Reply With Quote top
Old 07-17-2014, 03:44 PM   Thread Starter #3
Newbie
my6thgen.org Profile Info.
 
jefffrizzle2001's Avatar
 
Join Date: Jul 2014
Official Member #: 15431
Last Online: 06-21-2017 11:30 AM
Posts: 7

Reputation Level: 0
jefffrizzle2001 is an unknown quantity at this point

Participation Level: 0%
Activity: 0% Activity: 0% Activity: 0%
Default Re: New deck doesn't have 6 preamp output

Originally Posted by Latinmaxima View Post
Its really all up to you. I am a little co fused though. The speaker wires should be fine to hook straight into the harness with the adapter. I don't think you need the line out converter. Did crutchfield send the adapter harness. You could always ask for the correct version.
the speaker wires are amplified. i need preamp output to connect to the stock bose system
jefffrizzle2001 is offline   Send a private message to jefffrizzle2001 Find more posts by jefffrizzle2001 Add jefffrizzle2001 to Your Friends list Reply With Quote top
Old 07-17-2014, 05:55 PM   #4
Executive Member
my6thgen.org Profile Info.
 
Latinmaxima's Avatar
 
Join Date: Mar 2011
Official Member #: 1924
Last Online: 05-05-2016 04:32 PM
Location: Richmond, KY
Posts: 5,588

Reputation Level: 24
Latinmaxima is on a distinguished road

Participation Level: 0%
Activity: 0% Activity: 0% Activity: 0%
Visit Latinmaxima's Facebook Visit Latinmaxima's PS3 Profile Visit Latinmaxima's YouTube Visit Latinmaxima's Xbox Gamercard
Default Re: New deck doesn't have 6 preamp output

I have run them as is before. It really is your personal preference. They have the scochse adapters in Walmart that give you preouts. Its a cheap option that works well enough. I have one I. The garage from a previous upgrade.
__________________
2004 Nissan Maxima SE<(^_^<)Samsung Galaxy Nexus(>^_^)> Motorola Xoom
Click the image to open in full size.
Latinmaxima is offline   Send a private message to Latinmaxima Find more posts by Latinmaxima Add Latinmaxima to Your Friends list Reply With Quote top
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 Members And 1 Guests)
 
Thread Tools


All times are GMT -4. The time now is 03:45 AM.