Register My Garage Arcade V.I.P Members List Calendar Mark Forums Read
Go Back   my6thgen.org - Maxima Forum > my6thgen.org - Very Useful Information > Ask Your Technical & General Questions > Intakes, Headers & Exhaust

Reply
ExclamationThis thread is more than 150+ days old. If you still feel it is necessary to bump this thread, you have the permission to do so. Please click the checkbox below and post your reply.
 
Thread Tools
Old 02-24-2012, 11:57 AM   Thread Starter #1
Official Member
my6thgen.org Profile Info.
 
Thtz dope yo's Avatar
 
Join Date: Oct 2011
Official Member #: 3387
Last Online: 05-03-2014 01:41 PM
Posts: 257

Reputation Level: 8
Thtz dope yo is an unknown quantity at this point

Participation Level: 0%
Activity: 0% Activity: 0% Activity: 0%
Visit Thtz dope yo's Xbox Gamercard
Default Problem With CAI

Hey well I got my intake today I just installed it but when I accelerate and my RPMs go from 1000 to 4000 I feel no Pull it sounds like its just reving but as soon as it hits 5000 RPMs it feels like it pulls from there I checked for air leaks as good as I can and tightened the clamps.
Thtz dope yo is offline   Send a private message to Thtz dope yo Find more posts by Thtz dope yo Add Thtz dope yo to Your Friends list Reply With Quote top
Old 02-24-2012, 12:06 PM   #2
Executive Member
my6thgen.org Profile Info.
 
Latinmaxima's Avatar
 
Join Date: Mar 2011
Official Member #: 1924
Last Online: 05-05-2016 04:32 PM
Location: Richmond, KY
Posts: 5,588

Reputation Level: 24
Latinmaxima is on a distinguished road

Participation Level: 0%
Activity: 0% Activity: 0% Activity: 0%
Visit Latinmaxima's Facebook Visit Latinmaxima's PS3 Profile Visit Latinmaxima's YouTube Visit Latinmaxima's Xbox Gamercard
Default Re: Problem With Cai

Do you have any lights on? Did you disconnect the MAF sensor or simply unscrew it and screw it back in? Which intake?
__________________
2004 Nissan Maxima SE<(^_^<)Samsung Galaxy Nexus(>^_^)> Motorola Xoom
Click the image to open in full size.
Latinmaxima is offline   Send a private message to Latinmaxima Find more posts by Latinmaxima Add Latinmaxima to Your Friends list Reply With Quote top
Old 02-24-2012, 12:10 PM   Thread Starter #3
Official Member
my6thgen.org Profile Info.
 
Thtz dope yo's Avatar
 
Join Date: Oct 2011
Official Member #: 3387
Last Online: 05-03-2014 01:41 PM
Posts: 257

Reputation Level: 8
Thtz dope yo is an unknown quantity at this point

Participation Level: 0%
Activity: 0% Activity: 0% Activity: 0%
Visit Thtz dope yo's Xbox Gamercard
Default Re: Problem With Cai

Originally Posted by latinismo View Post
Do you have any lights on? Did you disconnect the MAF sensor or simply unscrew it and screw it back in? Which intake?
No codes or any thing ya I have it connected to the cai it's a dc sorts intake
Should I unscrew it and put it back in
Thtz dope yo is offline   Send a private message to Thtz dope yo Find more posts by Thtz dope yo Add Thtz dope yo to Your Friends list Reply With Quote top
Old 02-24-2012, 12:31 PM   #4
my6thgen.org Profile Info.
 
EddyMaxx's Avatar
 
Join Date: Jan 2010
Official Member #: 1
Location: Bat-Brooklyn, NYC
Posts: 34,306

Reputation Level: 20
EddyMaxx is a splendid one to beholdEddyMaxx is a splendid one to beholdEddyMaxx is a splendid one to beholdEddyMaxx is a splendid one to beholdEddyMaxx is a splendid one to beholdEddyMaxx is a splendid one to beholdEddyMaxx is a splendid one to behold

Participation Level: 100%
Activity: 100% Activity: 100% Activity: 100%


Visit EddyMaxx's Facebook Visit EddyMaxx's PS3 Profile Visit EddyMaxx's YouTube
Default Re: Problem With CAI

Did the MAF get wet?
__________________
04' Nissan Maxima - [Supercharged w/ HR Swapped Motor & Fully Built Auto Trans]
98' Nissan Maxima - [VQ35DE 6-Speed Supercharged]

6thgen 2014 Build Thread
EddyMaxx is offline   Send a private message to EddyMaxx Find more posts by EddyMaxx Add EddyMaxx to Your Friends list Reply With Quote top
Old 02-24-2012, 01:09 PM   Thread Starter #5
Official Member
my6thgen.org Profile Info.
 
Thtz dope yo's Avatar
 
Join Date: Oct 2011
Official Member #: 3387
Last Online: 05-03-2014 01:41 PM
Posts: 257

Reputation Level: 8
Thtz dope yo is an unknown quantity at this point

Participation Level: 0%
Activity: 0% Activity: 0% Activity: 0%
Visit Thtz dope yo's Xbox Gamercard
Default Re: Problem With CAI

Originally Posted by EddyMaxx View Post
Did the MAF get wet?
No but could that be the problem and i feel my engine bay gets hotter now
Thtz dope yo is offline   Send a private message to Thtz dope yo Find more posts by Thtz dope yo Add Thtz dope yo to Your Friends list Reply With Quote top
Old 02-24-2012, 05:10 PM   Thread Starter #6
Official Member
my6thgen.org Profile Info.
 
Thtz dope yo's Avatar
 
Join Date: Oct 2011
Official Member #: 3387
Last Online: 05-03-2014 01:41 PM
Posts: 257

Reputation Level: 8
Thtz dope yo is an unknown quantity at this point

Participation Level: 0%
Activity: 0% Activity: 0% Activity: 0%
Visit Thtz dope yo's Xbox Gamercard
Default Re: Problem With CAI

Bump
Thtz dope yo is offline   Send a private message to Thtz dope yo Find more posts by Thtz dope yo Add Thtz dope yo to Your Friends list Reply With Quote top
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 Members And 1 Guests)
 
Thread Tools


All times are GMT -4. The time now is 04:53 PM.