Register My Garage Arcade V.I.P Members List Calendar Mark Forums Read
Go Back   my6thgen.org - Maxima Forum > my6thgen.org - Very Useful Information > Ask Your Technical & General Questions > Engine, Trans, F/I & Tuning

Reply
ExclamationThis thread is more than 150+ days old. If you still feel it is necessary to bump this thread, you have the permission to do so. Please click the checkbox below and post your reply.
 
Thread Tools
Old 11-14-2011, 06:38 PM   Thread Starter #1
Newbie
my6thgen.org Profile Info.
 
rond310's Avatar
 
Join Date: May 2011
Official Member #: 2396
Last Online: 12-19-2012 12:40 PM
Posts: 8

Reputation Level: 0
rond310 is an unknown quantity at this point

Participation Level: 0%
Activity: 0% Activity: 0% Activity: 0%
Default Slip Light Flashing

While back had the ABS, Slip and Brake lights all come on when the car started. Heard a humming noise that would start about a 3 - 5 seconds after starting then it would go away. I changed both rear ABS sensors and that seemed to take care of that problem however as soon as I start driving, the slip light starts flashing and the car goes into limp mode and barely goes. If I turn off the traction control it drives fine. Searched the forums and the .org forums but found nothing similar. Any suggestions on what could cause this or is there a way to just disable traction control by pulling a fuse or something so the traction control button does not have to be pressed each time the car is started.

thanks,

Ron
rond310 is offline   Send a private message to rond310 Find more posts by rond310 Add rond310 to Your Friends list Reply With Quote top
Old 11-15-2011, 12:14 AM   #2
Premier Member
my6thgen.org Profile Info.
 
NiZMo1o1's Avatar
 
Join Date: May 2010
Official Member #: 211
Last Online: 10-20-2016 11:20 AM
Location: Wade County ! down in Sunny Florida
Posts: 5,222

Reputation Level: 42
NiZMo1o1 has a spectacular aura aboutNiZMo1o1 has a spectacular aura aboutNiZMo1o1 has a spectacular aura about

Participation Level: 20%
Activity: 20% Activity: 20% Activity: 20%

My Awards:
Supporting Family Member  


/ Point Value: 10

Member of the Month (M.O.T.M)  


/ Point Value: 10

Default Re: Slip Light Flashing

I can't say I've encounter this problem before, I don't even have a SLIP/or traction control.

I assume this is 07+
__________________
Click the image to open in full size.
Click the image to open in full size.
R.I.P. Kevin007www.EmeraldPerformance.com
NiZMo1o1 is offline   Send a private message to NiZMo1o1 Find more posts by NiZMo1o1 Add NiZMo1o1 to Your Friends list Reply With Quote top
Old 11-15-2011, 12:41 AM   #3
Moderator
Flipadelphia
my6thgen.org Profile Info.
 
06BlckMax's Avatar
 
Join Date: Sep 2010
Official Member #: 662
Last Online: 09-22-2019 12:01 AM
Location: IG: 06BlckMax
Posts: 6,827

Reputation Level: 56
06BlckMax is a jewel in the rough06BlckMax is a jewel in the rough06BlckMax is a jewel in the rough06BlckMax is a jewel in the rough

Participation Level: 0%
Activity: 0% Activity: 0% Activity: 0%

My Awards:
Active Member  


/ Point Value: 5

Visit 06BlckMax's PS3 Profile
Default Re: Slip Light Flashing

Originally Posted by NiZMo1o1 View Post
I can't say I've encounter this problem before, I don't even have a SLIP/or traction control.

I assume this is 07+
I have slip and traction control on my 06

dddrrrrooooiiiiidddd
__________________
Click the image to open in full size.

------See How It Was Built------
06BlckMax is offline   Send a private message to 06BlckMax Find more posts by 06BlckMax Add 06BlckMax to Your Friends list Reply With Quote top
Old 11-15-2011, 01:13 AM   Thread Starter #4
Newbie
my6thgen.org Profile Info.
 
rond310's Avatar
 
Join Date: May 2011
Official Member #: 2396
Last Online: 12-19-2012 12:40 PM
Posts: 8

Reputation Level: 0
rond310 is an unknown quantity at this point

Participation Level: 0%
Activity: 0% Activity: 0% Activity: 0%
Default Re: Slip Light Flashing

Originally Posted by 06blckmax View Post
I have slip and traction control on my 06

dddrrrrooooiiiiidddd
oops sorry, the car is 05. I should have mentioned that.

Only thing I can think of is replacing the the front sensors either one at a time or just change both
rond310 is offline   Send a private message to rond310 Find more posts by rond310 Add rond310 to Your Friends list Reply With Quote top
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 Members And 1 Guests)
 
Thread Tools


All times are GMT -4. The time now is 05:36 AM.