Register My Garage Arcade V.I.P Members List Calendar Mark Forums Read
Go Back   my6thgen.org - Maxima Forum > my6thgen.org - Very Useful Information > Ask Your Technical & General Questions > Engine, Trans, F/I & Tuning

Reply
ExclamationThis thread is more than 150+ days old. If you still feel it is necessary to bump this thread, you have the permission to do so. Please click the checkbox below and post your reply.
 
Thread Tools
Old 07-04-2014, 05:05 PM   Thread Starter #1
Premier Member
my6thgen.org Profile Info.
 
silvermax06's Avatar
 
Join Date: May 2011
Official Member #: 2470
Last Online: 06-03-2018 02:53 PM
Location: Virginia
Posts: 1,173

Reputation Level: 11
silvermax06 is an unknown quantity at this point

Participation Level: 0%
Activity: 0% Activity: 0% Activity: 0%
Default Problem With Shifter After Clutch Install

I recently had a new oem clutch and oem flywheel installed. Had it done at Nissan. Now I have noticed that when driving in first. You can see the shifter rock back and forth on its own. Sometimes it does it really fast. And I here a cluncking noise. And car feels like its gonna stall out. Seems to do it in first and second gear. No other gear seems to be effected. I know this is not normal. And im sure its under warranty since I bought and had parts installed at the dealer. Just wondering what could cause this. Until I have time to get up there..
silvermax06 is offline   Send a private message to silvermax06 Find more posts by silvermax06 Add silvermax06 to Your Friends list Reply With Quote top
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 Members And 1 Guests)
 
Thread Tools


All times are GMT -4. The time now is 06:09 PM.