Register My Garage Arcade V.I.P Members List Calendar Mark Forums Read
Go Back   my6thgen.org - Maxima Forum > my6thgen.org - Very Useful Information > Ask Your Technical & General Questions > Engine, Trans, F/I & Tuning

Reply
ExclamationThis thread is more than 150+ days old. If you still feel it is necessary to bump this thread, you have the permission to do so. Please click the checkbox below and post your reply.
 
Thread Tools
Old 10-22-2012, 03:42 PM   Thread Starter #1
Newbie
my6thgen.org Profile Info.
 
riot7252's Avatar
 
Join Date: May 2012
Official Member #: 5207
Last Online: 09-27-2013 04:40 AM
Posts: 12

Reputation Level: 0
riot7252 is an unknown quantity at this point

Participation Level: 0%
Activity: 0% Activity: 0% Activity: 0%
Default Need Help With Tranny Trouble

My story is like most that i've read on this site. my tranny was stuck in 5th and wouldn't move. it also has a delay from R to D and the "jerk" before moving, it "slips" from 2nd to 3rd gear, and red-lines before shifting gears. i've rebuild the tranny and replaced the transmission body valve a few months ago. i see that some ppl says it might be the "cam sensor" but how many "cam sensor" does my car have and which kind i should get? i've also heard that i might need a higher amp altinator (bring that this started after i upgraded my sound system) or it might be the air flow meter. CAN SOMEBODY PLEASE HELP ME!!!!!!!
riot7252 is offline   Send a private message to riot7252 Find more posts by riot7252 Add riot7252 to Your Friends list Reply With Quote top
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 Members And 1 Guests)
 
Thread Tools


All times are GMT -4. The time now is 04:57 PM.